Tandfen

Visst var det underbart när man var liten och glaset med den tappade tanden hade förvandlat sig till en guldpeng. Våra barn tappar tänderna titt som tätt och nu har Josefin tappat tre tänder på tre veckor. I går var framtanden jättelös. Den andra framtanden var lös förra vecka och ramlade ut när hon sprang in i en klasskompis. Lukas sa igår morse: Josefin spring in i en klasskompis till så tappar du denna tanden också. Hon vickade och vickade igår och till sist precis vid läggdags ramlade den ut.

20150919_093318

Josefin Persson 2015-09-19

Man har inte kontanter hemma. Man betalar alltid med kort eller swish så att nu försöka hitta en guldpeng för tredje veckan i rad var inte lätt. Nu är dessutom min son så stor att han lägger sig samtidigt som oss på helgerna. Så tandfen får inte skramla eller väsnas.

Både tandfen och barn borde ha swish, det väsnas inte och det finns alltid pengar. Men man förlorar hela den där magiska känslan. Man kanske helt enkelt skulle gå till banken och fixa ett helt rör med guldtior. Så har man alltid hemma.

En kommentar på “Tandfen

  1. Daniel Persson

    Man borde väl kunna installera swish på deras telefon, föra över 10 spänn och sen placera själva telefonen i ett glas vatten? 😉

    Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.