Säsongskort för skidåkning på skidstadion, lassalyckan

Nu väntar jag bara på att snön ska komma så man kan börja åka uppe på Lassalyckan i Ulricehamn. Köpte kortet på Teamsportia i Ulricehamn och fram till årsskiftet lämnas 200:- i rabatt. Ordinarie pris är 1200:- / säsong.

Kollar man väderprognosen på klart.se ser det rätt dystert ut framöver med plusgrader över hela dygnet. Undantaget ser ut att vara kommande natt då det kan bli neråt -7 grader.

Hoppas kylan i alla fall visar sig stadigt från jul och framåt så man kan få en hel del mil i kroppen innan Vasaloppet. Under februari månad väntar dessutom två seedningstävlingar i Ulricehamn så jag hoppas på lång bana så man slipper yra runt 10 varv. 🙂 Vill ju gärna också att det är kallt inför världscupen i januari så man slipper plöja fram i lera med ungarna. 😀

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.