Renoveringen börjar kännas verklig

Om 13 dagar kommer det rörmokare hem till oss gör lite renoveringsarbeten i källaren. Hela det gamla elementsystemet ska bort. I källaren ska det då sättas upp nya element och utanpå liggande rör. Idag har vi elementrör i betongplattan som är väldigt dåliga och är i stort behov att gå i pension. Samtidigt stängs hela elementsystemet till övervåningen av. Uppe ska vi inte ha några element utan golvvärme som byggfirman installerar i april när köket renoveras.

Vi samlar på oss bananlådor för fullt. Det kommer ju att bli en hel del som ska packas.

Barnen och jag har dekorerat väggarna lite.  När man kan kladda och ha roligt så måste man passa på. Väggarna ska ju ändå rivas.

Vi är i ett konstant renoveringstänk och planerande. Man vill att det ska gå så smidigt som möjligt och det är så mycket man behöver ta hänsyn till. Jag vill tacka alla i vår omgivning som gett oss så mycket ideer om vårt kök. I december kommer HTH hit och kontrollmäter det sista och då lägger vi även beställningen på själva köket för att slippa prishöjningen i januari.

161 dagar kvar till det är dags att flytta in i husvagnen och låta byggfirman äntligen renovera vårt kök från 1969.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.