Slowcooker, lasagne

Lasagne i slowcooker, enkelt och mycket gott. En favorit hos barnen.

Lasagne i slowcooker när alla ingredienser är ihop lagda.

500g pasta

500g riven ost

2 burkar tomatkross + fyll en av brukarna med vatten

500g färs

Salt och peppar

Ev. extra vatten

Gör så här:

Bryn färsen, tillsätt kryddor och tomatkrosset. Varva sedan färsblandningen, okokt pasta och riven ost i slowcookern. Lågt läge=6h. Högt läge=3h. Lyft inte locket för ofta utan bara när det behövs. Tillsätt bara extra vatten när det kokat ihop en stund och om det då ser torrt ut och pastan inte blir mjuk. Det ska bli en lasagne och inte soppa så var sparsam med vätskan. I en stor slowcooker, dubbla receptet.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.