Det ultimata rengöringsmedlet för rostfritt stål

De flesta har nog minst en vitvara i rostfritt stål hemma som är fullkomligt belamrad av fingeravtryck. Därför kommer här det ultimata rengöringsmedlet för rostfritt stål och metoden för hur du ska lyckas bäst.

Det ultimata rengöringsmedlet för rostfritt stål
Material

Det ultimata rengöringsmedlet för rostfritt stål

Alltså man behöver inte rengöringsmedel som innehåller en lång lista av kemikalier som fräter på händerna eller som innehåller slipmedel. Och det behöver inte kosta en förmögenhet. Jag köper ytdesinfektion på mitt lokala apotek. Häller vätskan på mindre flaska som jag kan ha lättillgänglig i köket tillsammans med en mirakeltrasa för glasrutor. När det behöver rengöras tar jag bara en liten klick av ytdesinfektionen på mirakeltrasan och torkar på den ytan där det behövs torkas av, klart.

Det ultimata rengöringsmedlet för rostfritt stål
Rengjord yta på frysen
Det ultimata rengöringsmedlet för rostfritt stål
Rengjord ytan på fläkten

Som bonustips får ni här vad man mer kan använda ytdesinfektion till, glasrutor, toaletter, handtag, fjärrkontroll, mobiltelefoner samt speglar m.m. Möjligheterna är nästan oändliga. Innan ni använder detta tips, tänk på att alltid kolla med tillverkaren för att se vilka rengöringsmedel du får använda på ditt önskade objekt. Lycka till!

Läs gärna ultimata rengöringsmedlet till dusch.

En kommentar på “Det ultimata rengöringsmedlet för rostfritt stål

  1. Pingback: 4 sätt att rengöra med citron - Familjen Persson Naturlig rengöring

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.