11-årig bröllopsdag stålbröllop

Vårt jubileumsår är här. Många saker att fira i vår relation detta år.

11-årig bröllopsdag stålbröllop

Tanken var att fira förra årets bröllopsdag i Sverige men även fira den lite extra kommande år tillsammans med många andra speciella årsdagar. Alltså, slå ihop flera årsdagar och göra en utomlandsresa, jubileumsresa.

11-årig bröllopsdag stålbröllop
2017 i Paris

Vad firar vi 2021? Det är 20år sedan vi träffades för första gången, vilket vi gjorde av en slump på sajten Lunarstorm. Just idag har vi varit gifta i 11år. Vi har dessutom varit förlovade i 20år och bott tillsammans i 20år. Samtliga händelser måste verkligen hedras på något sätt.

Detta ska vi göra genom en jubileumsresa och inköp av helt nya ringar. Tyvärr är omständigheterna i världen alldeles för komplexa för att resa utomlands. Så vi har tagit beslutet att avboka vår resa till andra sidan jorden. Landet finns ju kvar även 2022, bättre vi håller oss undan det hemska virus som drabbat hela vår värld.

Detta var 11-årig bröllopsdag stålbröllop. Se kärlekstavla, för en rolig historia om när Daniel körde ner till Skåne för första gången.

Varje år vi får ihop är en gåva!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.