Vår bröllopsdag 24 april 2015

Vi har nu kommit hem från vårt besök i Göteborg. Det blev verkligen ett dygn fullt av lyx att minnas. Dagen började med en lugn förmiddag här hemma och sen bar det iväg till Upper House i Göteborg där vi bokat ett romantiskt paket inkluderat fin svit med utsikt över hela Lisberg på 23:e våningen. Det hela började klockan 15:00 med en välkomstdrink i lobbyn och därefter champagne och choklad på rummet. Kändes som en rätt bra start för att klockan 16:00 dra ner tre våningar till våning 20 och Upper House Spa inklusive Spa Experience.

20150424_155039

Spaavdelningen var placerad på våning 18 och 19 med spa-reception på våning 20. Där började vi med ett varmt bad i den 36-gradiga poolen följt av utomhusbad med glasgolv så man såg folk och trafiken nere på gatan. Rätt häftig känsla. Efter ett gott bad var det dags att besöka Hamam-avdelningen och vi hade i Spa Experiencepaketet valt Orientalisk inriktning. Samt ångbastu av olika slag och ett antal behandlingar som man utförde på egen hand.

Man var ganska varm och mör efter detta så då besökte vi relax-avdelningen som bjöd på sköna solstolar, dryck och torkad frukt av olika slag. Vi avslutade spa-upplevelsen med ytterligare ett bad utomhus.

Klockan hann bli 18:00 och vi kände oss ganska nöjda så vi tog en snabb paus och bytte om. Sanne hade en 50 minuters Eco Aromamassage bokad 18:30 och Daniel passade på att besöka gymmet som bjöd på utsikt över Liseberg och det blev 10km löpning på löpbandet för första gången någonsin så det det tar sig mer och mer även på träningsfronten. 😉

Klockan 20:00 var det dags att åka upp till våning 25 för en ”6-rätters middag” på Upper House Dining. Detta visade sig bli en smakupplevelse utöver något vi tidigare varit med om. Det som kallades 6-rätters blev något förbryllande eftersom dom serverade oss 17 olika smakupplevelser och till varje ny smakupplevelse serverade dom nya bestick och rekommenderade olika drycker. Vi bestämde oss att hålla oss till öl så vi började med en ljus lager för att senare under kvällen gå in på Ale.

20150424_200100_modifierad

Som aptitretare fick vi 5 olika kanapéer tillsammans med en ljus lager.
Därefter började själva rätterna serveras.

1: Havskräfta | Enbär | Ramslök
2: Långa | Dragon
Mellanrätt: Bröd med torsksmör
3: Ägg | Nässla
4: Jordärtskocka i olika varianter
5: Biff | Lök | Persilja
6: Buffelyoghurt | Rökt halm
7: Rödbeta | Choklad
Som slutkläm fick vi även in 4 olika sorters sötsaker.

Sista serveringen fick vi strax innan 23:00 så det blev det längsta restaurangbesök vi varit med om. Drygt tre timmar. 🙂

Fler bröllopsdagar finner ni här. Vad betyder bröllopsdagar?

2 kommentarer på “Vår bröllopsdag 24 april 2015

  1. drakfot

    Låter som en trevlig afton!
    Måtte Daniel vart nöjd när det var så mycket mat 😉

    Svara

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.