Bucketlist

Alla har vi en Bucketlist. Saker vi vill se, uppleva och göra innan vi dör. Många av oss har nog saker på den där listan som vi aldrig ens vågar drömma om. Att Daniel ville åka till USA känner nog de flesta till, vilket vi också checkat av.

När jag fyllde år i mitten på december fick jag en mycket kryptisk lapp av min man.

Bucketlist

Spontant var min första tanke att det såg varmt ut och att arkitekturen på huset såg ut att vara tyskt. Då tyckte en av barnen att om det är varmt måste det vara Skåne. Jag hade också fått en digital julkalender av Daniel som var väldigt diffus.

Bucketlist

I början såg man bara himlen och de två planeterna. För varje dag som gick blev det mer och mer eld och jag hade inte en enda bra gissning på vad det kunde vara. Så jag fick ledtrådarna historia och glas. Då anade jag vad det kunde vara men vågade inte hoppas.

Bucketlist

På julaftons morgon öppnade jag denna underbara julklapp. Att få åka till Paris och se Eiffeltornet, Notre-Dame och besöka Louvren är verkligen saker jag bara vågat drömma om. Jag har en förkärlek till historia och har precis avslutat en tjock bok på sexhundra sidor om Napoleon. Vilket blir perfekt då jag läst om hur Paris formades under franska revolutionen. Daniel kommer förmodligen vara ganska trött på mig efter denna resa då det finns risk han han kommer få många historielektioner.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.