Köksrenovering, 25 dagar kvar

Vår sista etapp av renoveringen närmar sig med stormsteg och vi har påbörjat rivning av golv, väggar och dörrar. Äntligen är det riktigt nära och vi går nästan omkring och visualiserar det nya köket.

Köksrenovering, 25 dagar kvar

Rivning av golv

Sedan tidigare har vi rivit den vägg som en gång avgränsade matsal och kontor samt rivit alla element. Dom närmsta veckorna kommer rivningen fortsätta och sen kommer jag dra ihop släkten för transport till tippen. Ja, alltså jag ska inte slänga släkten på tippen utan dom ska få hjälpa till att slänga det vi rivit där. 🙂

I övrigt har vi nu valt blandare till båda vaskarna i det nya köket. Valet föll på Tapwell och Mora. HTH har levererat ritningar och specifikationer som Byggteamet ska ta del av när dom påbörjar bygget och ritningar har skickats till Jetstone inför deras arbete med bänkskivorna.

Samtidigt som man bor i en slags misär och byggdamm så går man ändå omkring med ett sorts lyckorus.

Vår plan som från början var att bo i husvagn under renoveringen har fått sig en mindre törn med tanke på att det just nu ligger en hel del snö på ”campingplatsen”. Det blir förmodligen därför så att vi får gå på plan B som är att bo i Hössna på heltid under renoveringen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.