Köksrenovering pågår, del 2

Resultatet efter ytterligare en veckas arbete i huset har resulterat i att golvvärmen är på plats och 3-4 cm flytspackel nu täcker hela övervåningen. Det blev totalt 5 slingor golvvärme till hall, kök, matsal och kontor. Det innebär att vi nu har totalt 9 slingor på övervåningen och LK-skåpet är därmed fullt.

Köksrenovering pågår, del 2

Tätade skarvar och nät placerat inför golvvärmeinstallationen.

Köksrenovering pågår, del 2

5 golvslingor installerade och vattenfyllda.

Det gick åt 4 1/2 pall flytspackel för att täcka allt golv med 3-4 cm tjockt lager. Redan nu känns det fräschare än tidigare och då är ändå inget golv lagt ännu.

Köksrenovering pågår, del 2

4 1/2 pall flytspackel blandat och insprutat.

Snickarna kommer nu fokusera på att få ner taket, isoleringen och därefter få upp nytt innertak innan köket från HTH levereras. Vi är grymt nöjda precis som tidigare etapper med hur effektiva och proffsiga Peter och Emil från Byggteamet är. Känns tryggt att lämna huset i deras händer.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.