Podcasts

Om någon hade frågat vad jag tycker om ljudböcker och podcasts för några veckor sedan hade svaret varit att jag aldrig tyckt om det. Hade då bara testat ljudböcker men aldrig podcasts.

Jag tycker fortfarande inte om ljudböcker men har ändrat mig angående podcasts efter att ha testat ett antal i spotify. Mycket tack vare Sanne som kört det ett tag nu och tycker det fungerar bra. Just nu lyssnar jag på Vasapodden med Lager 157 ski team på mina distanspass.

Podcasts - Vasapooden
Vasapodden med Lager 157 ski team via Spotify.

Eftersom jag använder spotify dagligen är det smidigt att kunna köra podcasts via samma app och inte behöva olika appar. Sen ett plus till att man kan köra dom offline också så man kan stänga av allting så man inte störs när man tränar. 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.