Daniels vallateam

20150226_15303320150226_153153

Daniel har lärt mig hur hans blogg fungerar så jag ska kunna blogga när han är ute i spåret söndagen den 8 Mars. Så här kommer mitt första blogginlägg.

Äntligen är Daniel frisk från sin förkylning men han smittade barnen. De har underhållit sig hela veckan med att kolla på VM i från Falun. Så nu undrar de varför pappa inte är där och vinner medaljer. Med tanke på hur mycket jag och Daniel pratar om Vasaloppet så förstår jag varför de fått den uppfattningen. Så idag tar barnen tag i saken och agerar vallateam. Visst ville du ha kortare skidor Daniel? Och det var silikon man skulle använda som glid?

/Sanne Persson

 

5 kommentarer på “Daniels vallateam

    1. dpqraze

      Älskling. Jag önskar mig en sån vallabil som norska skidlandslaget har till nästa år! 8 miljoner kan väl min satsning vara värd? 😀

      Svara

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.