Förkylning och allmän statusrapport

Har snart varit förkyld med halsont, känt mig febrig och allmänt matt i en vecka. Första symptomen kom i torsdags kväll förra vecka och har i stort sett förvärrats varje dag. Detta innebär ingen träning på en vecka nu och det ser inte ut att bli någon träning imorgon (torsdag) eller fredag heller. På lördag har jag och Erik Dahlén planerat att åka till Skidome i Göteborg och få ett ordentligt skidpass och jag hoppas innerligt att min förkylning försvunnit så att det blir av.

Måste säga att det känns rätt konstigt att stå och valla skidor i september men ser samtidigt fram emot att kunna åka skidor redan nu. Känns det bra i Göteborg kan det nog bli fler besök där under hösten.

I övrigt så flyter väl det mesta på som det brukar. Familj, jobb och träning är väl vad mitt liv består av just nu. Vi har bokat vår vintersemester som återigen blir i Stöten (Sälen) i januari.
Blir bra att kunna köra ordentliga träningspass i skidspåren men också åka en hel del utför med ungarna. Dom börjar bli så stora så dom klarar sig några stunder ensamma i dom mindre backarna.

Åh så ska jag säga A men inte B. Har bokat en sak som äger rum i december månad men vad det är håller jag inne med en stund till. Visst är det irriterande? 😉

PS. Det finns en fördel med att vara förkyld och det är att man får lite extra tid över till familjen samt några matcher CSGO. 😉

3 kommentarer på “Förkylning och allmän statusrapport

  1. qrazese

    Visst är det jobbigt. Fast ni vet faktiskt vad B är.
    Schysst också av frugan att komma hem med prylar till mig. 😉

    Svara

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.