Daniel har fått vallahjälp inför nästa söndag

Om ni undrar hur det går bakom kulisserna inför nästa helg då Daniel åker Vasaloppet kommer här lite ”inside information” och vallahjälp.

Daniel tränar, tränar och tränar lite till. För att Daniel inte ska bli sjuk innan loppet råder det hångelförbud. Det är inte långt borta att vi snart gör som Johan Olsson och isolerar sig i en stuga ett par veckor före ett långlopp. I år har Daniel även tagit det här med att analysera till en helt ny nivå. Jag ser verkligen framemot nästa helg när jag bloggar, dricker kaffe och kollar på Vasaloppet.

För att hjälpa Daniel stöttar jag och barnen honom så mycket vi bara kan. Maten står på bordet efter träningspassen och vi har även vallat hans skidor. Jag och barnen blev inspirerade av Sunes pappa som vallar skidorna så bra, youtube.

Vallahjälp eller?

Vallahjälp #2

2 kommentarer på “Daniel har fått vallahjälp inför nästa söndag

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.