Daniels 35-årsfest

Igår den 17 juni (fyller år 19 juni) firade jag min 35-årsdag med nära och kära . Det blev en riktigt trevlig tillställning och överraskningar.

Totalt blev vi 23 personer så det blev ju rätt trångt i vårt vardagsrum men tyckte det gick bra ändå. Under hela våren har jag väl mer eller mindre snackat om att det vore extremt bra med en pulsklocka när jag tränar och att jag nog borde införskaffa en sådan. Av den anledningen önskade jag mig mest presentkort.

Daniels 35-årsfest, Daniel & Sanne

Det kom att visa sig att min fru Sanne hade planerat detta in i minsta detalj.
Först att anlända till kalaset var min svärfar Tom-Erik och av honom fick jag ett avlångt paket som vägde rätt ok så det kändes helt klart seriöst. Därefter fick jag från min syster med familj, mor och far samt bror med familj tre paket som vägde, ja i stort sett mindre än luft. 🙂 Sist men inte minst fick jag ett fint paket från Veronica och Mikael som tydde på att det låg en flaska i paketet. Gott tänkte jag. 😉

Innan paketöppningen ägde rum så bjöds gästerna på smörgåstårta från Mössebergsbagaren. Hade beställt totalt fyra smörgåstårtor, två Smögen och två Provance (48 bitar). Visade sig att gästerna hade bra aptit så det blev ”bara” en smörgåstårta över.

När maten var avklarad och alla var mätta och belåtna var det dags för presentöppningsdelen.
Jag började med paketet jag fick från min svärfar Tom och det visade sig innehålla en liter mellanmjölk och ett gäng ”blommor” bestående av rabarberblast. Jaha tänkte jag, nu är det något lurt på gång. 🙂
Därefter öppnade jag paketet från mina föräldrar och det innehöll en kartong tillhärande tarmreglerande dosportioner, en glaskula samt en trisslott. Man blev ju helt klart förvånad över hur givmilda alla är med presenter. 😀 Nu var det dags att öppna paketet från min bror med familj. Presenten bestod av ett tomt cornflakespaket. Vad kan slå dessa underbara presenter? Från min syster med familj så fick jag därefter en tablettask Emser och en liten flaska jägermeisterTill sist öppnade jag paketet från Veronica och Mikael och som verkade vara det seriösaste paketet av alla. Dock var det självklart också en liten bluff i form av en tom flaska. 😉

Daniels 35-årsfest, presenterna

Därefter plockade Sanne fram en sista present,  ett paket som visade sig vara från alla gäster.
Presenten bestod av ett fint grattiskort och en kartong innehållandes en Polar V800 pulsklocka. Lyckan infann sig självklart direkt och jag blev grymt förvånad. Hade verkligen inte förväntat mig en så perfekt present. 😀

Körde också igenom pulsklockans konditionstest i morse med godkänt resultat. 😉

Daniels 35-årsfest, Polar V800, konditionstest

Så, ett stort tack till alla nära och kära. Ni är grymma! 

Efter presentöppningen blev det kaffe med princesstårta. Trodde alla var mätta efter smörgåstårtorna men båda tårtorna tog slut. Kanske att 4 ungar som åt 4 bitar var underlättade åtgången något. Det är även dessa 4 ungar som var snabbare än kameran. 🙂

Daniels 35-årsfest, princesstårtor och kaffe.

Till sist åkte det fram mer öl, vin och snacks och dom sista gästerna begav sig hemåt vid 00:30.
Återigen tack till alla som gjorde min dag speciell!

4 kommentarer på “Daniels 35-årsfest

  1. Sanne

    Att med släktens hjälp kunna köpa det som Daniel har pratat om i ungefär ett halv år kändes underbart. Att spexa till det hela lite extra med fejk presenter var klockrent.

    Svara

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.