Semestern började i Varberg

I år valde vi att spendera drygt två veckor i Skåne hos Sannes systrar med respektive. Det kom att visa sig bli väldigt lyckat. Under dessa veckorna var det i stort sett full rulle från dag ett med roliga aktiviteter.

Men vi började med ett kort men mycket trevligt stopp i Träslövsläge där vi träffade Malin, Rickard, Stephanie och deras hund Dixie. Spenderade totalt två nätter där på väg ner till Skåneland. 🙂 Blev en hel del snack, grillning, glassätande och ett snabbt och lätt bad i havet. 🙂

PS. Vi jobbar på att få klart resten av inläggen från vår semester så håll utkik för inom kort publicerar vi ”skånesemestern” och avslutar med dom sista dagarna i Ugglarp samt det kommande besöket i Skövde hos Erik, Maria, Carl och Saga Dahlén. 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.