Höstlov betyder Skånelov

Höstlov betyder Skånelov för oss som bor på Fornstigen 7. Barnen sydde egna halloween kostymer innan vi åkte. Daniel lämnade vi hemma men han skulle åka ner med tåget ett par dagar senare. Jag brukar säga till barnen att i Skåne är det lördag hela veckan. Vilket det också blev.

Höstlov betyder Skånelov, bild 1

Höstlov betyder Skånelov, bild 2Höstlov betyder Skånelov, bild 3Höstlov betyder Skånelov, bild 4Höstlov betyder Skånelov, bild 5

Hos Ebba och Daniel firade vi Halloween.

På tisdagen åkte vi till min väninna Linda. Och vilken tur vi hade att förskolan var stäng så hon var hemma med sonen, Oliwer. Det är fantastiskt att ha en sån där vän man bara hälsar på en gång om året och ändå känns det som det var förra veckan vi sågs. Nästa gång får vi besöka dem i deras nya hus.

På onsdagen åkte vi till Väla shoppingcenter. Jag har inte varit där på 15 år, så jag fick en mindre chock av hur stort det blivit. Många fynd gjorde vi och några julklappsinköp blev det.

På torsdagen hämtade jag Daniel vid tågstationen. Och jag fick en helt galen överraskning. Daniel hade lurat mig varje kväll att han spelade Battlefield 1. Men i själva verket så renoverade han garaget. Något som vi pratat om sedan vi flyttade hit men aldrig blivit av. Daniel hade organiserat och planerat det i minsta detalj. Höstlov betyder Skånelov, bild 6

Hemma hos Elin och Fredrik målade barnen tavlor och Lukas fick låna Fredriks ”leksaker”. Höstlov betyder Skånelov, bild 7

Hemma hos Emmeli och Sören blev det ett par rundor canasta. Ni kan fråga Daniel och Sören hur det gick :). Lite oväntat hamnade vi på Zuperbowl i Hässleholm. Väldigt roligt och även pappa var med. Höstlov betyder Skånelov, bild 8

Det var minusgrader i Skåne vissa dagar och det kom snö. Men det smälte innan det ens hade kommit ner till marken. När vi åkte hemåt kändes det som vi åkte till fjällen. Bilen var fullpackad och ju längre man körde så blev det allt mer snö. När man kom hem till detta vackra snötäckta landskap blev man sugen på att ta fram julpyntet och baka pepparkakor. Höstlov betyder Skånelov, bild 9

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.