Ett grymt tråkigt besked

På grund av min långvariga förkylning (uppe i 6 veckor nu) samt att jag under hösten haft ytterligare två förkylningar så hinner jag inte återfå den form jag behöver ha inför seedningsloppen som äger rum första och andra veckan i februari.

Detta gör att jag måste lämna ett grymt tråkigt besked. Jag kommer avstå vasaloppet 2017 och i stället satsa på vasaloppet 2018. Riktigt tråkigt att behöva ta detta beslutet men det känns ändå helt rätt efter omständigheterna.

Så, nu får man ladda om när förkylningen väl släpper och hitta tillbaka till ett bra träningsupplägg. Hoppas ni följer mig under vasaloppet 2018 istället.

Jag önskar också köparen av min startplats stort lycka till!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.