Köksrenovering 6 dagar kvar

Nu är det nära köksrenovering, 6 dagar kvar. Nästa onsdag kommer hantverkarna och då börjar det på allvar.

Hela tiden har vår plan varit att sälja husvagnen när renoveringen var klar men på grund av rådande väder gjorde vi om i planeringen. Köksrenovering 6 dagar kvar.

Plan A, var att bo i husvagnen på tomten på veckorna när barnen går i skolan och bo i Pappas hus i Hössna på helgerna.

Plan B, vårt helgboende blir nu istället den enda bostaden under pågående renovering. Vi kommer då att få köra barnen fram och tillbaka till skolan varje dag. Allt löser sig och förmodligen är vår nya boplats mycket bättre.

Det var ett smart drag att sälja husvagnen nu innan det ligger för mycket annonser ute. Efter en vecka hade vi 3 spekulanter och vid första visningen blev den såld.

I helgen hjälpte Patrik, Sasa och Sandra oss med att slänga skräp. Trasiga möbler och sånt vi själva har rivit bestod skräpet av. Tack för all hjälp, det gick snabbt och smidigt tack vare er hjälp.

I måndags var vår byggfirma här, Byggteamet. Vi gick igenom i stora drag vad som ska göras men det mesta hade de redan koll på eftersom vi gick igenom det när de gjorde en offert till oss.

Det börjar bli ganska tomt här hemma och det är inte mycket kvar

Till och med spisen slängdes i helgen så nu har vi använt vår kokplatta så flitigt att den gått sönder. Fredag och lördag kommer att bestå av att packa det sista porslinet i köket, packa all mat, packa kläder och diverse. Sätta plast för de rum där vi inte ska renovera. Men också att gå igenom rummen där hantverkare ska hålla till så saker är lättillgängliga för dem. Vi får se vilken dag vi fyller bilarna och flyttar till Hössna, det kan bli lördag eller söndag. Om vi hinner kanske vi river lite på annandag påsk men det är inget måste.

Köksrenovering, 7 dagar kvar

Matsalen


Köksrenovering, 7 dagar kvar

Vägg riven


Köksrenovering, 7 dagar kvar

Köket


Köksrenovering, 7 dagar kvar

Rivet kök


Köksrenovering, 7 dagar kvar

Precis när vi flyttat in i huset


Köksrenovering, 7 dagar kvar

Var är spisen?

Se gärna alla köksrenoverings delar här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.