Min träning just nu #2

Förberedelserna inför vasaloppet 2019 och min träning just nu är självklart i full gång. Jag och frugan har suttit och preliminärbokat vissa aktiviteter som förhoppningsvis kommer äga rum under 2018/2019. Det handlar bland annat om nytt material, ett par kortare träningsresor och tävlingar. En spännande fas helt klart.

När det gäller träningen har den gått enligt plan efter min förkylningsperiod och jag är på god väg till 4 pass / vecka. Eftersom stakmaskin äntligen fungerar efter min otroligt klumpiga skada i somras så har det den senaste tiden blivit mycket av den varan och det känns riktigt bra att vara tillbaka och få plocka fram pannbenet i källaren. 🙂

Framöver är det lite osäkert kring tid för träning dom närmsta veckorna på grund av vår pågående renovering men jag har som mål att under april-juni köra 3-4 pass / vecka. Det blir förmodligen mest löpning och viss styrketräning eftersom jag inte kommer ha samma tillgång till min stakmaskin m.m när jag bor på annan ort men det ger sig.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.