Köksrenovering pågår, del 4

Efter drygt fyra veckor har det hänt mycket. Vi har nu en ny altandörr på sin nya plats samt ett nytt gigantiskt kontorsfönster (samma storlek som i vårt sovrum). Alla väggar är gipsade och taklister är i stort sett på plats. Elen är i stort sett färdigdragen i taket och väggarna. I samband med detta tog vi beslutet att riva det gamla elskåpet/proppskåpet och montera ett nytt fräscht med snabbsäkringar. Detta kommer elektrikerna göra kommande vecka.

Köksrenovering pågår, del 4

Gips färdigt i hall och matsal. Bild tagen från entrén.

Köksrenovering pågår, del 4

Bild från baksidan på nya altandörren och kontorsfönstret.

Väggarna till kontoret har återuppstått med nytt material. Nu saknas bara kontorsdörr och en del ytbehandling.

Köksrenovering pågår, del 4

Bild från entrén. Man ser väggarna och dörrhålet till kontoret till höger.

Nästa vecka kommer målaren och då blir det stort fokus på spackling och tapetsering. Allt för att snickarna om drygt en vecka ska kunna börja lägga ekparkett och montera kök. Vi hoppas att jetstone kommer vecka 20 och mallar bänkskivorna.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.