God morgon mina Vasaloppsvänner

God morgon mina Vasaloppsvänner, jag kommer att rapportera här hela dagen om Daniels framgångar.

Om nu vill följa via sms (det kostar 35 kr) skicka ”VASA VL + startnummer´´ till 72700 och vill ni följa via RaceONE så ladda ner appen (gratis) välj Vasaloppet och skriv in startnummer (Daniel kommer dock inte köra RaceONE i år). Eller så följer ni här vilket också är gratis. Daniels startnummer är 5519 och kör för Ulricehamns IF.

”I fäders spår för framtids segrar´´

Bildresultat för vasaloppet
Detta är en bild från Vasaloppets egna hemsida.

15800 åkare är anmälda till Vasaloppet idag, vi får se hur många som kommer till start. De som är på plats har laddat länge och är förmodligen supertaggade. Jag har startat tvn och vinterstudion startade sin sändning 7:30 på SVT1. Det bästa av allt är att mitt kaffet är upphällt och att Daniel står redo i startfållan.

Första Vasaloppet gick av stapeln 1922 och det är nu 95:e loppet till minne av Gustav Vasa. Loppet har ställts in tre gånger, två gånger p.g.a. snöbrist och en gång p.g.a. för lite deltagare. Det är lite svårt att förstå det där med lågt intresse med tanke på att under 2000-talet har platserna tagit slut på så lite som 90 sekunder. Blåbärssoppan är upphälld av funktionärerna och alla väntar nu bara på att starten ska gå.

Jag uppdaterar som sagt er här idag om Daniels framgångar men vi håller också tummarna för Daniels brorsdotter Veronica och hennes sambo Mikael.

Bild på Josefin och Lukas vid Vasaloppsmålet i Mora när vi var uppe i dalarna på semester 2015.

Åkarnas målgång kan man se på Vasaloppets hemsida.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.