Oxberg

Daniel har passerat Oxberg och beräknad målgång är nu klockan 15:45:08.

Det är så spännande att följa Daniels utveckling i loppet. Jag vet verkligen hur mycket tid och energi Daniel har lagt på detta och kämpat sig genom motgångar. Oavsett hur det går så är jag otroligt stolt. Ni som inte vet så råkade Daniel ut för en mycket tråkig skada 2017, en whiplash. Det var verkligen plågsamt för honom då han i princip inte kunde göra någonting utan att det påverkade nacken vilket resulterade i smärta och huvudvärk. Vasaloppet 2018 fick helt enkel avbokas. Det kliade i Daniels kropp och han ville träna men det gick bara inte. Det tog nästan ett år innan skadan började släppa ordentligt och han kunde träna igen på den nivå han ville. Denna resa gör mig stolt och oavsett dagens resultat är detta ett bevis på att han tog sig igenom något oerhört plågsamt.

Fortsätt följ Vasaloppet via deras egna TV.

Håll tummarna!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.