Risberg

Daniel har passerat Risberg och hans beräknade tid i mål är klockan 15:27:32.

Vädret för Vasaloppet tycks aldrig vara perfekt, plusgrader eller nederbörd brukar mer eller mindre höra till vanligheterna. Ibland vinner en som sticker iväg från täten redan efter två mil och ibland är det stora klungor där ingen vill dra, då blir det i stället en spurtstrid i Mora. När eliten kör på så olika sätt medför det att vinnartiden kan skilja sig markant. Alla som åker ett Vasalopp samma år har samma förutsättningar men man kan aldrig riktigt jämför tider från Vasalopp under olika år p.g.a. de olika förhållandena. Därför är det bäst att titta på placeringen för att få en så korrekt jämförelse som möjligt.

Fortsätt håll tummarna för Daniel.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.