Äntligen på väg tillbaka på allvar

Efter en längre tid med sådär halvkrasslig känsla i kroppen med förkylningssymptom är jag nu på väg tillbaka och det känns riktigt gott. Har haft ett par bra träningspass både inne och ute i spåret även om jag inte är riktigt på samma nivå som jag var i augusti/september.

Ser bra ut inför vasaloppet i mars så det är bara att jobba på. Det finns en person som gjort min träning möjlig och det är frugan. Hon ser till så det finns lagad mat när jag kommer hem från mina träningspass och det betyder hur mycket som helst. Utan henne hade jag inte kunnat göra den här satsningen.

Framöver blir det en vecka i Stöten där jag hoppas kunna få rätt många mil i kroppen och sen väntar Västgötaloppet 42km  den 13 februari i Ulricehamn. Kom gärna och heja fram mig, Erik och Martin i spåret! 😉 Starten går klockan 12:00.

Efter västgötaloppet hoppas jag ha seedat upp mig några startgrupper i vasaloppet men oavsett så kommer jag genomföra vasaloppet och därmed vara garanterad en startplats till Vasaloppet 2017.

3 kommentarer på “Äntligen på väg tillbaka på allvar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.