Vasaloppet är en folkfest

Jag har pratat med Daniel efter att han gick i mål. Han sa att detta var det värsta han gjort. Grabbarna hade lämnat in skidorna igår på vallning. Men det var inget vidare, alldeles för mycket fästvalla så det hade huggit till hela tiden och glidet inföll sig tyvärr inte på grund av detta. Mjöliga spår gjorde det också extra tungt idag. Men Daniel var mycket nöjd med att ha slagit sitt personbästa. Och känner jag honom rätt börjar han ladda imorgon för Vasaloppet 2017.

Det har varit en dag med mycket kärlek. Ni har visat ert stöd till Daniel och Erik genom att ni har smsat, ringt och skrivit på nätet (bloggen, facebook m.m.). Vasaloppet är verkligen en folkfest och även om man inte åker skidor är det väldigt trevligt att vara åskådare och följa de som åker. Tack för att ni följt bloggen och grabbarna idag.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.