Världscupen i Ulricehamn dag 2, stafett

Då har vi avverkat den andra och sista dagen för världscupen i Ulricehamn. Man trodde inte att det kunde bli tryck från publiken men idag kokade det nästan över i ”Grytan” på lassalyckan. Betydligt mer tryck från publiken under dom två stafetterna och vilka resultat!

Världscupen i Ulricehamn dag 2, stafett

Sista rundan för damerna och Hanna Falk kör stenhårt!

Svenska damerna startade starkt och Hanna Falk fick inför storpubliken gå i mål som trea och ännu en svensk pallplats blev säkrad. Damerna körde 4x5km. Dom två första i klassisk stil och dom två sista i fristil. Bäst för dagen tycker jag Charlotte Kalla var som visar att hon verkligen är tillbaka!

Det blev en kort paus innan det var dags för herrarnas stafett.  Herrarna körde 4×7,5km.
Som vanligt en glad Emil Jönsson som körde i det andra svenska laget. Han sprider alltid ordentligt med glädje och fick även denna dag publiken att lyfta på smilbanden. 😉

Världscupen i Ulricehamn dag 2, stafett

Herrarna och båda dom svenska lagen var med i täten!

Det svenska lag nummer ett kammade hem en fin andraplats. Bäst för dagen tycker jag Marcus Hellner var som drog på rejält i spåret.

Vi kan nu se tillbaka på en världscup i Ulricehamn som verkligen levererade mer än man kunnat önska. Allt fungerade helt problemfritt och uppslutningen runt arenan var helt otrolig.

Det kommer nog dröja innan en världscupstävlingen slår Ulricehamn på fingrarna. Kanske blir det återigen Ulricehamn som får briljera 2019? 🙂 Klart är det i alla fall att vi kommer köpa biljetter även då!

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.