Köksrenovering

Min och Daniels stora dröm är att renovera upp vårt hus. Etapp tre, den sista delen på projektet är inom räckhåll. Köksrenovering, isolera om vinden, byta det sista fönstret och diverse andra saker ingår i det sista stora renoveringsprojektet som vi just nu håller på att organisera.

Det behöver vara vår eller höst så vi kan bo i vår husvagn då hantverkarna räknar med att det kommer att ta cirka åtta veckor. Byggfirman hade fullt upp och vi vill gärna ha samma snickare som gjort det andra arbetet i huset så vi beslöt oss för att vänta tills byggfirman har tid och då blir det våren 2018.

Mockfjärd har varit här och lämnat offert på fönster, altandörr och ytterdörr. Även byggfirman har vi fått offert ifrån. Själva köket är färdigritat och det är bara smådetaljer som ska ändras innan det beställs. Det vi väntar på nu är att vår bank ska göra en ny värdering av huset.

Etapp ett var att renovera källaren och badrummet uppe. Etapp två var renovering av de tre sovrummen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.