EVE Online – Spelet för riktiga män

Under 2005 började jag spela EVE Online efter att ha blivit inlurad av två gubbar vid namn Magnus och Pierre. 🙂

EVE Online - Spelet för riktiga män

Har varit aktiv till och från under åren men är nu inne i en trevlig period med goa gubbar i vårt nya bolag Fientligt Initiativ. Från och med december förra året (2016) är det gratis att spela med en så kallad ”Alpha clone”. Begränsningarna på alpha mot Omega (månadsavgift, som också kan betalas med ISK. ISK är in-game valuta) är vilka ”skills” man kan träna och upp till vilken nivå det är möjligt. Det är även begränsningar på vilka skepp man kan flyga osv men ändå ett väldigt trevligt spel, även i Alpha-läge.

Inbjudan till EVE Online

Klicka på länken ovan för att registrera dig och börja spela med alpha clone. Om man använder en inbjudan som ovan får man utöver standard även 250.000 skill points (erfarenhetspoäng) för att snabbt boosta upp sig och komma igång.

Spelet i sig är ganska komplext och har en ganska lång inlärningskurva men med lite hjälp kommer ni igång snabbt. Ju fler som spelar i samma bolag och samarbetar, desto roligare blir spelet. I alla fall enligt mig. 🙂

Hittade ett roligt inlägg med dom så kallade ”The golden rules”.
Kan vara bra att läsa igenom innan man börjar spela.

Vi diskuterar även EVE på vårt forum. Registera er gärna och ta hjälp av vår kunskap.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.