Min stora dag

2016 började vi med en tradition som ligger oss varmt om hjärtat, nämligen att använda pengarna som vi normalt skulle lagt på julkort och frimärken istället ge till någon mer behövande. Vi blev 2016 månadsgivare till organisationen ”Min stora dag”. På så sätt är vi delaktiga hela året och inte bara vid jul. Varje gåva gör skillnad till de som kämpar varje dag. 

Följande text och bilder är hämtade från ”Min stora dag” egna hemsida.

Ge en minnesgåva - Min Stora Dag

Min Stora Dag

Min Stora Dag gör skillnad för barn och unga med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Varje år får nära 5000 barn och unga som kämpar vara med om en Stor Dag som ger extra kraft och glädje i en tuff vardag.

Våra Stora Dagar

Min Stora Dag skapar aktiviteter med barn och som har allvarliga sjukdomar och diagnoser. En Stor Dag innebär att få något att minnas. Något att bära med sig som fyller på med kraft och energi när det behövs som mest.

Våra Stora Dagar har olika utformning och omfattning. Ibland får ett enda barn en alldeles egen önskan uppfylld. Andra gånger få barnen göra något roligt tillsammans med flera andra.

Enskilda Stora Dagar

Den enskilda Stora Dagen utformas alltid efter barnets egna tankar, idéer och önskningar. Det är engagerad sjukhuspersonal som utser vilket barn som ska få en alldeles egen Stor Dag. 

Stora Dagar i grupp

Stora dagar i grupp innebär färdiga aktiviteter med barn och unga där de får möjlighet att träffa andra i samma situation. Det kan vara spännande matcher, konserter, inträde till nöjesparker eller äventyrsbad. Du som är vårdnadshavare kan ansöka om en Stor Dag i grupp här.

Stora Dagar på Läger

Våra läger arrangeras med olika teman och på olika platser runt om i Sverige. Att få åka på ett läger innebär att få träffa andra i samma situation. Det stärker självkänslan och skapar gemenskap. Du som är vårdnadshavare kan ansöka om en Stor Dag på läger här.

1 kommentarer på “Min stora dag

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.