Gott nytt år 2018

Vi önskar er alla ett Gott Nytt År 2018.

För vår egen del så har 2018 varit ett otroligt händelserikt år, då första halvan bestod av en mycket omfattande renovering. Vi har gjort mycket utflykter och rest inom Sveriges gränser. Jag fick äntligen besöka Torpa stenhus. Lukas innebandylag har äntligen börjat vinna lite matcher efter flera säsonger av förluster, vilket stärkt hans självförtroende. Vår dotter Josefins kärlek för att dansa går inte att ta miste på när hon står på en scen. Daniel tränar, tränar och tränar lite till. Vi håller tummarna att mars 2019 blir mycket tursamt för honom. Barnen ska få flyga för första gången 2019, då vi ska göra vår efterlängtade resa till Florida. Här kommer några bilder på familjen från 2018 och lite statistik om bloggen. Gott nytt år 2018 vi ser fram emot nästa år.  

Statistik

Mellan 1 januari och 19 december 2018 hade denna blogg totalt 8177 besökare, varav december var den mest besökta månaden. Här har ni en topplista på våra fem mest besökta blogginlägg. Inte för att jag och min make tävlar men jag har två inlägg som leder överlägset. 

  1. Mer julpyssel hade 875 visningar
  2. Kebabsås hade 739 visningar
  3. Köp spel till Playstation 4 utomlands hade 278 visningar
  4. Peter James, Roy Grace hade 248 visningar
  5. Pärlplattor till glas hade 230 visningar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.