Lösgodis

Här är den perfekta lösningen för alla lösgodisälskare med höga hygienkrav.

Lösgodis
Godis från Karamello

Företaget Karamello har den perfekta lösningen för alla som älskar lösgodis och är noga med hygienen. Lösgodis levereras i inplastade förpackningar ca.100 gram/påse. Dom har väldigt många olika godis alternativ t.ex. klassiskt eller säsongs betonat. Godiset är mycket färskt tack vare paketeringen.

Det är lätt att göra sökning på deras hemsida t.ex. sockerfritt, veganskt och nötfritt. Karamello har mer än bara lösgodis bl.a. chokladaskar, lakritsaskar, klubbor, kolor, storpacks produkter, olivolja, marsipan, bakchoklad samt bakformar.

Vår familj älskar verkligen detta koncept att köpa lösviktgodis på. Det är så otroligt färskt och fräscht.

Ni kanske är intresserade av att baka eget godis se gör egna reese’s, marsipanägg eller skumtomtefudge.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.