Skidläger med Lager 157 Ski Team del 2

Då var det dags att sammanfatta skidlägret i Orsa med Lager 157 Ski team.

Igår (söndag) hade vi det sista passet med Anton och Marcus och det blev en introduktion till intervallpass. Började med ett par varv på skidstadion som uppvärmning och sen körde vi en ”tröskelintervall” upp till toppen på spåret. Tröskelintervall innebär att man kör ganska hårt utan att dra på sig mjölksyra. Väl uppe på toppen körde vi sen 4 stycken intervaller på ca 3 minuter med 2 minuters vila mellan varje och det behövdes kan jag lova för det tog ordentligt att ge100%. Anton Järnberg tog en bild innan vi påbörjade intervallerna. 😉

FB_IMG_1450035849145

Foto: Anton Järnberg

Det kändes riktigt bra att köra intervallpass så det kommer bli många fler sådana framöver.

Sammanfattningsvis tyckte jag lägret var riktigt bra. Vi fick till slut vädret med oss och hade minusgrader under hela lägret. Frukosten, luncherna och middagarna var kanon. Bra mat hela tiden. När det gäller träningspassen så var privatlektionen när vi körde 3 och 3 absolut bäst och gav bäst feedback. Jag åkte med Marcus Johansson och fick många tips och förbättringsområden som jag kommer jobba med på mina träningspass framöver. Som god tvåa kom intervallpasset. Roligast var teknikstafetterna vi avslutade varje dag med.

Lager 157 ski team (157 Training) har ett vasaloppsläger i januari också som mig veteligen inte är fullbokat än så jag kan varmt rekommendera detta. Läs mer här.

Avslutar med en bild på mig och Patrik efter intervallpasset. Vi delade stuga under lägret.

20151213_092353

Foto taget 2015-12-13

Lager 157 ski team har också publicerat ett inlägg om lägret som ni kan läsa här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.