Uppladdning mot vasaloppet

Det har nu gått några dagar sedan Västgötaloppet i lördags och man har hunnit få lite distans till loppet. Träningen fortgår med oförändrad intensitet (kanske till och med ökat lite) och seedningen från loppet har kommit. Det blev startgrupp 7 för min del vilket jag inte är riktigt nöjd med. Hade ju hoppats på startgrupp 5 eller 6 men missade startgrupp 6 med en minut och 46 sekunder.

Målgång i västgötaloppet. Vasaloppet nästa. ;)

Bilden är tagen efter målgång. Foto: Eddy Persson

Kroppen känns riktigt bra och mina problem med muskelfästet till min högra triceps är som bortblåst efter att ha tränat hårt på ordination av sjukgymnast. Kände också direkt efter loppet att min återhämtning är kanonbra vilket bådar gott inför det stundande vasaloppet den 6 mars.

Framöver blir det mycket stakträning, styrketräning och löpning och sen blir det ett ordentligt pannbenspass i stakmaskinen 4-5 dagar före vasaloppet. 🙂

För er som vill följa mig under vasaloppet så kommer min underbara fru blogga här vid varje kontroll jag passerar. Nytt för i år är att startnummer ges ut först när man registrerar sig på plats, vilket innebär att jag kommer publicera det här den 5 mars. Det går då att få SMS-bevakning på mig under loppet men som sagt, Sanne kommer rapportera här löpande under dagen.

Sanne kommer även hålla er uppdaterade om hur det går för min bäste vän Erik Dahlén så hejar ni på honom så följ bloggen. 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.