4 Tips på att göra julen lite enklare och festligare

Här kommer 4 tips för alla er som vill göra julen lite smidigare, enklare och festligare. 

Ta del av 4 Tips på att göra julen lite enklare och festligare

Tips 1: Om man har juldekorationer som har mycket glitter på sig men det glittrar av sig precis överallt. Spraya ett laget vanligt hårspray på din dekoration och problemet är löst. 

Hårspray på glittrig ren

Tips 2: För att inte ditt julpapper/presentpapper ska rulla upp sig vid förvaring, använd piprensare. De är enkla att få upp och perfekta att återanvända när du är klar med paketinslagning. Ingen mer tejpbit som förstör pappret. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 20181201_140941-624x468.jpg
Piprensare på presentpapper

Tips 3: För att dina julstjärnor i fönsterna ska hänga tryggt och säkert utan att lampan ligger mot pappret och innebär brandfara, köp de minsta lampskärmar du kan hitta och sätt på din lampa innan du trär på julstjärnan. Fungerar på så väl stående som hängande lampor. Jag införskaffade mina lampskärmar billigt från Ge-kås, tror de kostade runt 15-25 kr styck. 

Lampskräm i en julstjärna

Tips 4: Det är oerhört praktiskt med fejk-grandekorationer, de barrar inte men de ser oerhört oäkta ut ibland. Och köper man fejk-snö har man det överallt. Ta vit sprayfärg och spraya över din grandekoration. Här kan man spraya olika mycket färg beroende på hur man vill att slutresultatet ska bli. Jag har sprayat min grandekoration mycket för jag älskar vitt och det passar min övriga julpyntning. 

Bildresultat för grangirlang utan ljus
Osprayad grangirlang
Närbild sprayad grangirlang
Sprayad grangirlang

En kommentar på “4 Tips på att göra julen lite enklare och festligare

  1. Pingback: Julrelaterade favoriter - Familjen Persson Julrelaterade favoriter

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.