Pappers pepparkakshus

Här kommer äntligen ett pepparkakshus som man slipper bränna fingrarna på, ett pappers pepparkakshus du kan återanvända från år till år. 

Pappers peppakakshus, det färdiga resultatet

Gör så här: Ta ett brunt papper, det får gärna vara av lite tjockare kvalitet. Klipp ut de olika delarna enligt mallen nedan. Limma sedan ihop bitarna med limpistol, har man ingen går de bra med vanligt klister men det tar lite längre tid att torka. De delar du vikit är några av ytorna man på sätter klister på. Sen är det bara att dekorera som man önskar. Jag använde mig av piprensare, glitterlim, vitt papper, gröna och vita pompoms. Har man en vit penna blir det trevligt att dekorera kanterna med. Men man tager vad man haver. Jag brukar hitta mitt pysselmaterial på Staples och Dollarstore

Mall pappers pepparkakshus
Material till pappers pepparkakshus
Bild på gaveln av pappers pepparkakshus

En kommentar på “Pappers pepparkakshus

  1. Pingback: Julrelaterade favoriter - Familjen Persson

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.