Höstpyssel vimpel

Denna höstpyssel vimpel, går kvickt att göra. Dekorativt och effektfullt utan att förändra så mycket i inredningen. En minivimpel som man kan hänga precis vart man vill.

Är ni intresserade av att göra egna tygpumpor som syns på första bilden följ länken. Till denna höstpyssel vimpel kan ni välja att skriva ut PDF-filen eller rita av den förhand. I materialväg till vimplarna behöver man papper, penna och sax. Limstift och någon form av upphängningstråd behövs för att fullända ensemblen. T.ex. jutetråd eller garn i höstfärg.

Höstpyssel vimpel
Minivimpel

Steg ett. Skriv ut en PDF-fil eller rita av mallen förhand. Längst ner i inlägget finner ni PDF-filerna. En av filerna har svart text och den andra har höstfärger på bokstäverna. Oavsett vad ni väljer i detta steg så kommer er vimpel att bli en succé.

Gör vimplarna så stora eller små som ni önskar. Olika färg på bokstäverna eller pappret kan också vara en möjlighet.

mall
Mall

Steg två. Klipp ut vimplarna. Anledningen till att vimplarna är långa är att de ska vikas över upphängningstråden. Mallen innehåller en tom vimpel och en vimpel med symbolen pumpa, men detta är bara extramaterial.

bokstäver
Steg två

Steg tre. När ni är klara med steg ett och två, vik då vimplarna en bit i överkanten, ca 1 cm. Därefter placera de klippta och vikta vimplarna på den valda upphängningstråden. När man är nöjd med placeringen, limma på den korta vikta ändens insida och tryck ihop med framsidan medans tråden kläms emellan. Klart.

baksida
Steg tre
Höstpyssel vimpel
Provplacering i steg tre innan limning
Höstpyssel vimpel
Färdiga resultatet
Höstpyssel vimpel

Även dessa höstrelaterade engelska citat kan man skriva på sin vimpel:

  • Hello fall
  • Hello autumn
  • Pumpkin spice everything
  • Pumpkin patch
  • Trick or treat
  • Happy harvest
  • Fall market
Höstpyssel vimpel
Dotterns minivimpel

Denna minivimpel som dottern gjorde kan också vara ett bra alternativ att göra. Fler pyssel finner ni under kategorin: pyssel.

Lycka till med pysslandet!

2 kommentarer på “Höstpyssel vimpel

  1. Pingback: Snabbt Halloween pyssel - Familjen Persson Snabbt Halloween pyssel DIY

  2. Pingback: Höstinspiration - Familjen Persson Höstinspiration

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.