Omaka strumpor tavla till tvättstugan pyssel

Allas dilemma ”var sjutton är strumpan”. Det finns en enkel lösning på vart alla de där enstaka strumporna ska ta vägen. Genom att göra en omaka strumpor tavla till tvättstugan. Lätt som en plätt att använda för hela familjen.

Omaka strumpor tavla till tvättstugan pyssel är inget nytt. Det finns många som gjort just en sån här tavla men oftast används de till anslagstavlor och fotogalleri. Jag har skapat ett annat syfte för hönsnätstavlan, omaka strumpor tavla. Häng de omaka strumporna där och när man viker tvätten ser man direkt om man hittat den där udda strumpan som varit borta alldeles för länge.

Omaka strumpor tavla till tvättstugan pyssel, färdigt
Färdigt

Man behöver:

  • Hönsnät + avbitartång
  • Tavelram
  • Någon överbliven färg + pensel
  • Häftpistol
  • ev. maskeringstejp
  • Klädnypor
  • ev. ståltråd för upphängning

Gör så här:

Måla tavelramen i önskad färg, jag hade personligen överbliven vit hobbyfärg hemma som var bra för träartiklar så den använde jag. Låt det torka. Man kan också måla hönsnätet om man så önskar. Klipp till hönsnätet med avbitartången till önskat mått. Häfta fast nätet på tavlans baksida. Tips blir det vasst kan man sätta lite maskeringstejp på baksidan. Om inte tavlan har en naturlig krok så gör ett fäste av ståltråd som du fäster på baksidan av tavlan med hjälp av häftpistolen. Häng sedan upp ditt mästerverk i din tvättstuga. Färdigt, nu är det bara att sätta upp udda strumporna på din omaka strumpor tavla med hjälp av klädnypor. Lycka till!

Vill ni skapa enkla måltider kolla in slow cooker-registret.

3 kommentarer på “Omaka strumpor tavla till tvättstugan pyssel

  1. Pingback: Sommarbucketlist med familjen - Familjen Persson

  2. Pingback: Dekorationsfat pyssel - Familjen Persson dekorationsfat pyssel

  3. Pingback: Pyssel märkestavla - Familjen Persson Pyssel märkestavla

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.