Ännu ett intervallpass på skierg concept2 (pulsrekord!)

Härligt att avsluta arbetsveckan med ännu ett intervallpass i källaren. Stirrandes rakt in i en betongvägg och bara stå och övertala kroppen att orka lite mer. Dagens pass blev 10 minuters uppvärmning, därefter 10x500m med 1 min passiv vila mellan varje intervall och därefter 5 minuters lugn nedvärmning.

Stakmaskin: Skierg Concept2

För första gången sedan juni (när jag började pulsträna med min Polar V800) och förmodligen någonsin fick jag idag upp min puls till min beräknade maxpuls. Det var ett pannbenspass utan dess like och jag har nog aldrig mått så dåligt som under dom två sista intervallerna. Att en intervall på 1 minut och 55 sekunder kan kännas som en jävla evighet och man hör kroppen skrika: ”Lägg dig ner åh dö din jävla idiot!” kräver sitt pannben helt klart. 😉

Polar V800 maxpuls!

Nu tar jag en välförtjänt men icke träningsfri helg. 🙂
Imorgon blir det bröllopsfest för mig och Sanne så då tar jag en vilodag men på söndag går vi på’t igen!

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.