God Jul och Gott Nytt år 2019

Vi vill önska alla våra vänner, släktingar och följare en riktigt God Jul och Gott Nytt År. Samt ge er lite statistik för bloggen.

Det har varit ett händelserikt år, barnen har vuxit rejält på längden och flög för första gången. Hunden tror hela tiden att han är en dörrklocka. Det var fruktansvärt väder under årets Vasalopp men det stoppade inte Herr Persson, han var där och genomförde sitt livs lopp. Familjen har äntligen landat efter flera år av renovering, vi njuter nu av att bo i ett hus som är mycket väl fungerade och är precis så som vi vill ha det. 2020 kvarstår det att bygga en altan, så håll tillgodo under kategorin husprojekt. God jul och gott nytt år 2019 till er alla.

Familjen Perssons drömsemester, Florida

2019

Under 2019 gjorde vi en oförglömlig resa till Florida, kolla också in våra restips för denna delstat. I tre veckor njöt vi av värmen, 36-38 grader hade vi i snitt. Resan kunde inte bli bättre: vi såg alligatorer, besökte Disney World, besökte Clear Water Beach, åkte gigantiska berg och dalbanor på Busch gardens, vi bilade ner till Miami och Florida Keys, såg en fantastisk raketuppskjutning från NASA Kennedy Space Center som vi också besökte, badade med delfiner, såg Nascars i Daytona, shoppade massor, såg en baseballmatch och badade massor i poolen som fanns i huset vi hyrde i Orlando. Vi älskar att resa och har redan nya resmål i sikte.

Bloggstatistik för 2019

Den mest besökta månaden: december med ca. 2000 besökare, november tätt följande med ca.1500 besökare, övriga månader ligger på snitt ca.800 besökare/månad.

Snittet besökare på bloggen per dag under 2019 var följande: januari-oktober hade 30 besökare/dag. November 52 besökare/dag samt december 83 besökare/dag.

Totalt hade vi drygt 11.300 besökare under 2019

Dessa var våra mest besökta inlägg under 2019:

  1. Kebabsås med 1400 besökare
  2. Packlista inför en USA-resa med 933 besökare
  3. Mer Julpyssel med 894 besökare
  4. Peter James- Roy Grace med 603 besökare
  5. Kålpudding i slowcooker med 588 besökare

Och inte för att det är någon tävling i år heller men jag har fyra inlägg som är topp 5 medans maken bara har ett.

Eftersom ni följare uppskattar slowcookerrecepten så mycket kommer det komma 5 recept till under början på 2020 som fungerar i en slowcooker. Det kommer även komma fler restips bl.a. på San Francisco, Las Vegas och Paris.

God jul och gott nytt år!

1 kommentarer på “God Jul och Gott Nytt år 2019

  1. Pingback: Julrelaterade favoriter - Familjen Persson Julrelaterade favoriter

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.